03 juuni 2021

FROMM tutvustas uuenduslikku SmartFilli süsteemi, mis loob väärt eeliseid kõigile kaupu pakendavatele ja tarnivatele ettevõtetele.
SmartFill sisaldab kahte funktsiooni.

  • Esimene on karbis järelejäänud tühimiku tegelik mõõtmine. Seda teeb Airpadi skanner
  • Teine on piisava arvu patjade väljastamine kasti täpseks täitmiseks. Seda teeb Airpadi väljastaja

Seega tagab SmartFill toodete täiusliku kaitse kõrge tootlikkuse ja heade töötingimuste juures.

See on lihtsalt esimene samm täisautomaatse tühimike täitmise liini poole!
FROMM on oma kohandatud väljastussüsteemidega juba aastaid keskendunud tootlikkuse ja töötingimuste parandamisele pakkimisliinidel. SmartFilliga ületab FROMM piirid, mis takistasid saamast esmaklassilist kogemust.
SmartFill on ka samm edasi kaupade parema kaitse suunas, mis ei sõltu enam käitleja kogemusest, vaid usaldusväärsest tehnoloogiast. See tagab, et kõik kastid oleksid parima võimaliku kaitse tagamiseks optimaalselt täidetud. Toote kahjustused transportimisel ei ole enam vältimatud!
SmartFill on loodud nii, et see oleks võimalikult paindlik ja kasutatav erinevates olukordades. Komponendid on modulaarsed ja neid saab kombineerida mitmel eri viisil, et tagada parim integreerimine kliendi oludesse.
Nagu kõik teisedki FROMMi tooted, on ka SmartFill konstrueeritud ja ehitatud nii, et see taluks

kõige raskemaid töötingimusi ning et seda oleks lihtne kasutada ja hooldada, ütleb FROMM Holding AG tegevjuht hr Schwarzenbach.

„See peab lõpuni vastu ja on lihtsalt ringlusse võetav – tuleb vaid eraldada plastid terasest ja muudest materjalidest, lisas hr Schwarzenbach.
Brošüüri allalaadimine.