27 nov. 2023

Uus masin on loodud tootma kompaktset polsterduspaberit, mis suudab vastu pidada praegusele tugevale karpide vähenemise trendile.

Paperpad on kerge ja kompaktne ning sobib kõikidesse pakendiliinidesse, parandades ergonoomikat ja tootlikkust. Standardvarustuses on saadaval on ka eraldi pöörlev alusraam. Viimane teeb seadme integreerimise ja kasutamise veel eriti mugavaks..

Lõiketa süsteem ja 10-sekundiline laadimine teevad masina ohutuks ja lihtsasti kasutatavaks.

Koos FROMM SmartFill skanneriga suudab Paperpad doseerida täpselt nii palju paberit, kui on vaja täiusliku toote kaitseks. Paperpad ja SmartFilliga on pakendatavad kaupad kaitstud ning nende turvalisus see ei sõltu enam operaatorist.

Nagu iga teine FROMM seade, saab ka Paperpad ühendada IIOT Gateway kaudu. Masina teavet saab kontrollida kaugjuhtimise teel, võimaldades kiiret hooldust ja tagades tegevuse katkematu jätkumise.

100% taaskasutatud paber ja FSC sertifitseeritud, on eelnevalt voltitud ülima kompaktsuse saavutamiseks. Eelnevalt lõigatud kujul on seda väga lihtne kohandada ka igas suuruses karpidele pakendatava toote täiusliku kaitse tagamiseks.

Tänu patenteeritud kortsutamisele on paberirulli kokkusurumisjõud oluliselt suurem, mis võimaldab paberikasutust oluliselt vähendada. Samuti on Paperpad paberit väga lihtne siluda, mis omakorda parandab oluliselt lõppkasutajate “avamiskogemust”.

“Paperpad tehnoloogi on läbimurre pabersüsteemides, see on tõepoolest uue põlvkonna paber pakkesüsteem,” ütleb FROMM Protecting Solutions Divisioni direktor Jean-Charles Moheng.