31 mai 2022
OCTOMECA OY OMANDAMINE

Teatame uhkusega, et FROMMi kontsern omandas Soome venivmaterjaliga pakkimismasinate tootja Octomeca OY. Oleme veendunud, et uuenduslikud kvaliteetsed pakkimismasinad täiendavad ideaalselt FROMMi kontserni tootevalikut. Usume, et selle sammu ja muude investeeringutega automaatsete masinate valdkonnas saab FROMMi kontsern tugevdada oma positsiooni lõpplahenduste partnerina.

Octomeca on Soome tehnoloogiaettevõte, mis asutati 1989. aastal. See on spetsialiseerunud esmaklassiliste venivkile pakkimismasinate projekteerimisele ja tootmisele. Ettevõte asub Soome edelaosas Naantalis. Tänapäeval tarnitakse enamik masinaid klientidele üle kogu maailma.

Octomecat viivad edasi nii moodulkonstruktsiooniga standardmasinad kui ka eriuuendused koormuskaitses. Nii horisontaalsed kui ka vertikaalsed pakkimislahendused aitavad lahendada erinevaid pakendamise väljakutseid. Peaaegu 30-aastase kogemusega Octomeca on tarninud üle 800 pakkimismasina ja pakkimisliini üle maailma. Lisaks pakkimismasinatele pakub Octomeca ka tervet elutsüklit hõlmavat teenust, varuosi ja masinate moderniseerimist.